Forum klanu SacrumOfficium
Moderator
Wczoraj wystąpiła pewna drobna utarczka slowna między nami a NO1. Otóż masa ma do nas (glownei do speca) wąty ze cynamon odeszła z klanu, bo spec ją (jak on to ładnie określił) szykanował. Spec starał się wyjaśnić całą sytuację ale niestety nasz ally było głuche na wszelkiego typu arguemtację. Oczwiście oni prawdopodobnie nei wiedzą że cynamon to C... nie podaje nicków bo jeszcze ktos screena zrobi
A spec się tylko o to kulturalnie spytał cynamona. Ale o tym to może więcej powiedzieć sam zainteresowany ;p. Generalnie zrobiła się spora aferka która istnieje od GMow do ally
wiec warto by coś z tym zrobić. Powinniśmy się zastanowić czy utrzymywać sojusz czy też może go rozwiązać. A jeżeli utrzymywać to na jakich zasadach. Bo jeśli na takich jak do tej pory to sorki ale wg. mnie to nie ma sesu.
Zauważyłam, że clan NO1 wyszedł z Ally.
Nam przy creście pozostał jednak znaczek oznaczający ally - to mogło trochę zmylić. Moim zdaniem ta "współpraca", a raczej wzajemne wkurzanie się na siebie, i tak nie miała przyszłości. Pamiętam jedno party na rb i niższe ceny shotów "U Masy" oraz czigodnego kolegę Żwirka (który niestety nas opuścił).
To są pozytywy.. Notomiast telenowela z Cynamonem i GM-ami jeszcze bardziej utwierdziła mnie w przekonaniu, że nie nadajemy na tych samych falach, co NO1 ( btw. wydaje mi się, że zbyt serio traktują l2 - ale podkreślam, że to tylko moja opinia
).
~*~
No cóż odeszli, ich sprawa. Ja po tamtej rozmowie z Masą tak myślałem że to się tak skończy, bo na takich warunkach jak on mi powiedział (co część z was wie) - po co mu te Ally było, to mi się osobiście nie podobało. Tak że problem z głowy. Tylko szkoda że w takiej atmosferze to wyszło